Els índexs nord-americans tornen a cotitzar després de la festivitat d'aquest dilluns.

San José és un dels valors del continu que acapara la nostra atenció per a les properes sessions. Després d’aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions la companyia busca atacar la resistència clau dels 3,94 euros, màxims anuals. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta ja que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 4,70 euros.

Europac és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El passat dia 6 la companyia realitzava una bona figura que ens convida a pensar en un atac al nivell dels 12,90 euros. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, màxims històrics, ja que ens faria posicionar-nos en la companyia i pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 15 euros.

Caixabank sembla que troba suport al voltant del suport dels 4 euros, nivells on conflueix la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 4,21 euros, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 4,45 euros, màxims anuals.

Atents al començament imminent d'un important tram alcista en Solaria que s'acosta als màxims dels últims anys dibuixats fa unes setmanes als 2,69 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable i sembla molt probable que aconsegueixi superar sense cap dificultat aquest nivell d'oferta. Això seria una demostració important de fortalesa que ens convidaria a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 3 euros.

El Santander ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 5,40 euros i sembla molt probable que acabem veient, durant les properes sessions, un tancament per sobre dels 5,68 euros, cosa que ens faria pensar en un atac imminent als màxims anuals que va dibuixar aquest mateix mes de febrer als 6,06 euros.

contador