Es manté la bona senyal de dimecres passat en el selectiu espanyol.

Viscofan fa diversos mesos que s’està movent en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 52,90 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 55,30 euros, màxims anuals.

Bona figura la que vam poder veure, aquest dilluns, en Cellnex que podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 20 euros. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 21,66 euros, màxims anuals.

Zardoya Otis sembla que confirma el final dels descensos del curt termini després de recolzar-se al voltants dels 9 euros. La companyia ofereix un bon aspecte tècnic i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 9,59 euros, màxims anuals.

Amadeus fa diverses setmanes que està cotitzant al voltant dels 60 euros amb tot disposat perquè acabem veient un nou senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 61,21 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 65 euros.

Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa als títols de Grífols que es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 25 euros. Estarem molt pendents de l'aparició d'un tancament per sobre dels 25,65 euros ja que ens confirmaria una continuació dels guanys fins als màxims anuals assolits fa tan sols unes sessions als 27,73 euros.

contador