De moment el seu aspecte tècnic segueix sent molt complicat.

Pujades de l’1,59% al tancament de la primera sessió de la setmana en Ebro Foods que va aconseguir superar la resistència clau dels 20,60 euros. Això és una demostració de fortalesa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 20,95 euros, màxims anuals. El valor es posiciona com una de les companyies amb millors perspectives tècniques per a les properes sessions.


Cellnex és un dels valors que no perdrem de vista les properes sessions. La companyia fa diverses setmanes que està de consolidació just al voltant dels màxims anuals a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 19,91 dòlars. No la perdem de vista durant les pròximes jornades.

Indra es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència que no perdrem de vista es troba als 13,79 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una presa de posicions. És un valor amb molt bones perspectives tècniques a mitjà i llarg termini.

Fluidra ha caigut fins al voltant del suport dels 8,15 euros, preus en què presenta un important nivell de suport. Atents a un tancament per sobre dels 8,96 euros, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades. No la perdem de vista.

Grifols es manté cotitzant en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Atents a un tancament per sobre dels 24,93 euros, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 26,97 euros. Per baix, el suport que cal vigilar es troba als 22,85 euros.

contador