La resistència clau del curt termini es troba als 9.808 punts.

Tubacex es manté cotitzant en una banda lateral des de fa mesos just per sobre de la mitjana de 200 sessions. A curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 3,60 euros, cosa que, sens dubte, seria una molt bona notícia que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que li permeti continuar amb les pujades fins al nivell dels 3,90 euros.

Atenció, perquè Quabit ha aconseguit superar la resistència del curt termini que presenta als 2,20 euros. El valor demostra una tremenda fortalesa que ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista. L'objectiu de pujada el podríem situar als 2,44 euros.

Atenció, perquè Siemens Gamesa es troba perforant la resistència dels 13,71 euros. La superació d'aquest nivell de preus ens confirmaria la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 12,50 euros i ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 14,20 euros.

Bona figura la que vam poder veure a finals de la passada setmana en els títols d’NH Hotels. La companyia va acabar perforant la resistència dels 6,58 euros, cosa que sens dubte és una excel·lent notícia. Per a les properes sessions podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

Amadeus comença a donar, de nou, senyals de fortalesa en aconseguir superar la resistència dels 60,44 euros. Després de dibuixar mínims creixents durant les últimes correccions sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins als màxims assolits al començament d'any als 63,71 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta seria una magnífica senyal de fortalesa per al valor a mitjà i llarg termini.

contador