El primer objectiu de pujada del selectiu espanyol es troba als 10.000 punts.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica de Cellnex que ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. La tendència alcista del mitjà i llarg termini ens fa estar molt pendents de la superació de la resistència del curt termini que presenta als 20,90 euros. Això suposaria una millora important de la seva sèrie de preus que podria impulsar la seva sèrie de preus fins al nivell dels màxims històrics assolits aquest passat mes de gener.

OHL fa més de quatre mesos que s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 5,18 euros. Fins que no vegem un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, no ens plantejaríem una presa de posicions.

Solaria continua sent un dels valors del nostre mercat que millors perspectives tècniques ofereix. Després de les pujades del passat dia 14, podem veure com la companyia es troba atacant la resistència dels 2,69 euros, màxims dels últims anys. Atents a la confirmació de la seva ruptura, ja que és probable que acabem veient un atac al nivell dels 3 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d’NH Hotels que es manté cotitzant en una banda lateral després de fer una bona figura, el passat dia 6, en la mitjana de 200 sessions. Un tancament per sobre dels 6,27 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.ta.

Ebro Foods s'acosta a la resistència dels 20,52 euros després de diverses setmanes de consolidació per sobre de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 20,95 euros, nivell clau del mitjà i llarg termini.

contador