El primer nivell de resistència es troba als 10.380 punts.

OHL és un dels valors que tenim al punt de mira. La companyia fa dos mesos que s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Per això, hauríem d’esperar un tancament per sobre dels 5,46 euros, màxims anuals assolits el passat mes d'octubre.

Ferrovial fa diversos mesos que s’està movent en una banda lateral just al voltant de la mitjana de 200 sessions. Els mínims creixents en les correccions de les últimes setmanes ens fan estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència que no hauríem de perdre de vista es troba als 19,06 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el que ens faria posicionar-nos en la companyia.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'Amadeus que fa diverses setmanes que s’està movent lateralment després de les pujades de finals del mes d'agost. Les perspectives tècniques són molt bones i estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 62,39 euros, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys al nivell dels 65 euros.

Fa unes sessions vèiem com Tubacex aconseguia superar la resistència clau dels 3,35 euros. Els descensos vistos durant les últimes sessions li permeten donar forma a un descens temporal al nivell dels 3,20 euros. Creiem que una presa de posicions per aquests preus no és una mala opció i és que podríem veure una continuació de les pujades, durant les properes jornades, fins al nivell dels 3,60 euros.

Estarem molt pendents de l'evolució de MásMóvil que sembla que vol continuar amb la tendència alcista principal després d'observar com el passat dia 8 aconseguia perforar la resistència dels 80,46 euros. Les perspectives tècniques per a les properes jornades són molt bones i veiem molt probable una extensió de les pujades fins al nivell dels 85 euros.

contador