No descartem acabar veient un atac al nivell dels 9.922 punts, nivell clau de demanda.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica d'ArcelorMittal. A mitjans del passat mes d'octubre la companyia va aconseguir superar la resistència dels 23,40 euros i després d’acostar-se als màxims anuals estem veient una consolidació lateral de la seva sèrie de preus. Atents a un tancament per sobre dels 25,90 euros, ja que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem vista.

MásMóvil va confirmar, la setmana passada, un senyal de fortalesa en la seva sèrie de preus en aconseguir superar els màxims anuals que presentava als 76 euros. El valor es fica en pujada lliure i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 85 euros.

El Santander va acabar divendres just al voltant de la mitjana de 200 sessions, mitjana en què està rebotant des del mes de setembre. El més normal per aquests preus és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una tornada al nivell dels 5,90 euros.

Aquesta setmana estarem molt atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa en Zardoya Otis després dels descensos de la passada setmana. A mitjà i llarg termini el valor ofereix un bon aspecte tècnic i sembla molt probable que acabem veient un proper atac a la resistència dels 9,59 euros, màxims anuals.

Els descensos de les últimes sessions en IAG han portat la seva cotització fins al nivell dels 6 euros. Per aquests preus hi ha la mitjana de 200 sessions per la qual cosa sembla probable que acabem veient la tornada de les compres. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. És un valor que cal tenir molt en compte.

contador