Durant les properes sessions podríem acabar veient un atac al nivell dels 10.000 punts.

Atents que Telefónica es troba donant els primers senyals de fortalesa en la seva sèrie diària de preus després de mesos de descensos. La superació de la resistència dels 8,20 euros ens convida a pensar en una extensió de les pujades. Per a les properes jornades, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 8,60 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

Un altre dia més seguim molt pendents de l'evolució d'Ence. La companyia manté la correcció de curt termini i és molt probable que acabem veient la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 5,85 euros. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa per aquests preus, ja que és molt probable que acabem veient, durant les pròximes setmanes, un atac al nivell dels 7 euros.

NH Hotel ha aconseguit perforar el nivell clau dels 6,60 euros. La superació de preus confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 6,20 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és immillorable i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 7 euros.

Nou senyal de fortalesa en Cellnex que aconsegueix perforar la resistència dels 23,29 euros, màxims anuals. El valor de l'IBEX 35 es fica en pujada lliure i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 25 euros. Sens dubte és un valor que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades.

Tornem a fixar-nos en Fluidra que va aconseguir tancar la sessió de dimecres just al voltant de la resistència dels 14 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins almenys al nivell dels 15 euros.

contador