El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 10.600 punts.

Les pujades de l’1,83% d'aquest dimecres en NH Hotels li permeten apropar-se a la resistència clau del curt termini que presenta als 6,26 euros. Aquests preus corresponen als màxims dels últims anys i és molt probable que aconsegueixi superar-los durant les properes sessions cosa que ens mostraria el començament d'un nou impuls alcista.

Fluidra és un dels valors del continu que millors perspectives tècniques ofereix després de veure com aconseguia definir-se a l'alça durant els primers compassos de l'any. Les perspectives tècniques són immillorables amb la companyia cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per a les properes setmanes és probable que acabem veient un atac al nivell dels 13 euros.

Bankinter ha aconseguit superar la resistència dels 8,12 euros després de quatre mesos de moviment lateral i sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims històrics assolits a l'any passat als 8,55 euros. La superació d'aquest nivell de preus seria una magnífica notícia per al banc i és que es quedaria en pujada lliure sense cap resistència al seu camí.

IAG és, malgrat els descensos de les últimes sessions, un dels valors que hauríem de tenir molt en compte després de veure com començava l'any superant la resistència clau dels 7,47 euros. El valor podria estar donant forma a un descens temporal als 7,30 euros per la qual cosa creiem que podria continuar amb les pujades durant les properes setmanes.

Bon senyal el que veiem en BBVA que aconsegueix superar la resistència dels 7,29 euros, fet que li permet tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions sembla imminent un atac al nivell dels 7,405 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta propiciaria un atac immediat al nivell dels 7,58 euros.

contador