No descartem una extensió de les pujades en el selectiu espanyol fins al nivell dels 10.400 punts.

NH Hotel Group fa diverses setmanes que està movent-se al voltant dels màxims dels últims 9 anys amb tot disposat perquè acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 6,71 euros. Estarem atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar tranquil·lament la seva cotització fins al nivell dels 7,20 euros.

Gestamp segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,96 euros, màxims històrics. Això la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem veure un atac al nivell dels 7,50 euros.

Tubacex es troba perforant la resistència dels 3,53 euros. Això sens dubte és un bon senyal que ens confirma la formació d'un retrocés temporal als 3,50 euros i una continuació de les pujades. La superació dels 3,67 euros ens faria pensar en una extensió dels guanys fins als màxims de l'any passat que presenta als 3,93 euros.

Pujades del 3,80% en IAG, aquest passat dimarts, que aconsegueix superar els màxims dels últims dos anys i mig. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és molt bo i sembla que podria acabar superant els 7,94 euros, màxims històrics, cosa que la deixaria amb el camí obert per acabar veient un atac al nivell dels 9 euros.

Atenció, perquè Aena es troba atacant ja els màxims històrics que presenta als 178 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquests nivells, ja que deixarien la seva cotització en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 200 dòlars.

contador