El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 11.000 punts.

Seguim esperant l'aparició d'un senyal de fortalesa en IAG que es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 7,40 euros. L'evolució tècnica de la companyia durant les últimes setmanes ens mostra la fortalesa actual de la companyia, cosa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics que va aconseguir el 2015 als 7,94 euros.

Bankinter es troba perforant els màxims històrics, cosa que sens dubte és una excel·lent notícia pel seu aspecte tècnic. El banc torna a ficar-se en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 9 euros.

Airbus aconsegueix superar la resistència dels 91,80 euros, cosa que confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 89 euros. El seu aspecte tècnic és immillorable i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 100 euros.

OHL és un dels valors que hem de tenir molt en compte, ja que en qualsevol moment podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un tancament per sobre dels 5,38 euros. Això ens confirmaria el final del moviment lateral i ens faria pensar en el començament d'un nou i important tram alcista.

El Santander continua donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus. La seva cotització continua donant forma a una bandera i és molt probable que acabem veient un atac als màxims de l'any passat que presenta als 6,137 euros. Si aconseguís superar aquest nivell d'oferta és pràcticament segur que acabaríem veient unes pujades fins al nivell dels 6,50 euros, màxims de 2014.

contador