De moment es manté la bona figura de dimecres passat.

Nou senyal de fortalesa en Amadeus que aconsegueix definir-se a l'alça després d'un parell de setmanes de moviment lateral. El valor de l'IBEX 35 va batre, ahir, dimarts, la resistència dels 61 euros i es fica en pujada lliure per la qual cosa no descartem que pugui continuar amb les pujades fins al nivell dels 65 euros.

Bona figura la que vam acabar veient en Edreams Odigeo que podria estar donant forma a un gallardet. Aquesta figura té unes fortes implicacions alcistes que sens dubte ens convida a pensar en una continuació de les pujades per a les properes setmanes. La resistència clau es troba als 3,70 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys al nivell dels 4 euros.


Zardoya Otis ha aconseguit recolzar-se al voltant del suport dels 9 euros i s'acosta als màxims anuals situats als 9,59 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros. Sense dubtes és un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades.

Arcelor Mittal confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 23 euros i és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades per a les properes jornades. La resistència clau es troba als 25,90 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades del llarg termini.

El Santander es manté cotitzant al voltant del suport dels 5,50 euros nivells on es troba la mitjana de 200 sessions. La resistència clau es troba als 5,62 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest primer nivell de resistència, ja que seria el senyal que ens faria posicionar-nos en el banc.

contador