El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 10.600 punts.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica d'Amadeus. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini no pot ser millor i és que no descartem que, en qualsevol moment, pugui fer un nou senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 62,39 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria la companyia sense cap resistència al seu camí i amb moltes possibilitats perquè acabi atacant el nivell dels 70 euros.

Cellnex segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista durant les properes sessions. La companyia ha aconseguit superar la resistència dels 21 euros durant les últimes sessions i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 21,63 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una presa de posicions.

La setmana passada vèiem com Bankinter aconseguia cobrir el buit alcista que va deixar als 7,88 euros i sembla que podríem acabar veient un atac al nivell dels 8,18 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de resistència seria el senyal que activaria el començament d'un nou impuls alcista i una continuació dels guanys fins el màxims històrics assolits aquest mateix any als 8,61 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Zardoya Otis que acumula diverses sessions de moviment lateral just al voltant dels màxims anuals. Les seves perspectives tècniques són molt bones i tot sembla mostrar-nos que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista i la continuació de les pujades fins al nivell dels 10,30 euros.

Telefónica ha aconseguit aferrar-se al voltant de la directriu alcista projectada des dels mínims de 2016 i no descartem acabar veient un senyal de fortalesa que ens fa pensar en un important rebot de la seva sèrie de preus. El nivell clau el podríem situar als 8,75 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 9,26 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions.

contador