No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 10.200 punts.

Bankinter és sens dubte un dels valors que millors perspectives tècniques ofereix de tot el mercat després d'aconseguir superar, fa unes setmanes la resistència clau dels 8,55 euros, màxims històrics. Els descensos de les últimes jornades es poden deure exclusivament a la formació d'un retrocés temporal a aquest nivell de preus per la qual cosa el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 10 euros.

Solaria continua sent un dels valors que cal tenir en compte durant les properes jornades. La companyia podria estar donant formar a una bandera per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La superació dels 2,52 euros seria el senyal que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista.

Seguim, aquesta dijous, molt pendents de l'evolució tècnica del Banc Sabadell. El banc podria estar donant forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions. Per a les properes jornades seguim molt pendents d'una tornada de les compres que duguin a atacar els màxims anuals dibuixats fa tan sols unes sessions als 1,9445 euros.

Fortes pujades les que acabem veient aquest dimecres en Siemens Gamesa que s'acosta, a poc a poc, la seva cotització fins al nivell dels 13,37 euros. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell de preus, ja que podria acabar donant forma a una espatlla cap espatlla invertit que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 16 euros.

Caixabank aconsegueix aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions. El banc podria estar donant forma a un descens temporal als 4 euros, nivells on presenta un important nivell de suport. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi la continuació dels guanys. L'objectiu de pujada el podríem situar als 4,40 euros.

contador