Compte que podríem veure un canvi de tendència.

NH Hoteles és un dels valors que no perdem de vista i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens confirmi el final del descens temporal al nivell dels 5,80 euros. Atents ja que un tancament per sobre dels 5,88 euros seria el senyal que estaríem esperant.

Un dia més seguim molt pendents de l'evolució de Cie Automotive que es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 22 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 22,50 euros que seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades.

IAG segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El nivell clau es troba als 7 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que seria el primer pas perquè acabem veient el final del moviment lateral en el qual s’està movent la companyia des de fa mesos.

Un dia més que estem molt pendents de l'evolució tècnica de Zardoya Otis. La companyia segueix sense separar-se de la resistència dels 9,35 euros i després de recolzar-se en la mitjana de 200 sessions sembla que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros.

Lleus descensos els que vam veure per començar la setmana en Abertis que segueix oferint un immillorable aspecte tècnic. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem veure un atac al nivell dels 18 euros.

contador