El suport clau en el selectiu espanyol es troba als 10.134 punts.

Abertis ofereix un immillorable aspecte tècnic després d'aconseguir definir-se a l'alça durant les últimes sessions. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 16,95 euros i cotitza en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una extensió de les pujades fins almenys el nivell dels 18 euros.

Axia Real Estate va aconseguir pujar, ahir, dilluns, un 2,54%, i va perforar el primer nivell de resistència que presentava als 16,43 euros. La companyia ofereix un immillorable aspecte tècnic i sembla que està a punt d'iniciar un nou impuls alcista. Atents, ja que el valor es troba cotitzant en pujada lliure i podríem veure una extensió de les pujades que fins al nivell dels 19 euros.

Cellnex és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions ja que podríem acabar veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La superació de la resistència dels 19,34 euros seria el que ens faria interessar-nos per la companyia.

Cie Automotive fa diverses setmanes que està movent-se en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 21,75 euros ja que ens mostraria el començament d'un nou tram a l'alça d'almenys 2 euros.

Fluidra manté una forta tendència alcista i després d'unes setmanes de moviment lateral sembla que podria continuar amb la seva escalada dels últims mesos. Els nivells d'acumulació són impecables i creiem molt probable que pugui acabar assolit el nivell dels 9 euros.

contador