El selectiu es manté en una banda lateral

Telefónica va aconseguir superar, durant el dia d'ahir dimecres, la resistència de curt termini que presentava als 9,20 euros. El trencament d'aquest nivell d'oferta és un bon senyal que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 9,51 euros, preus clau a mig i llarg termini. Si aconseguís superar aquest nivell de preus podríem veure el tan anhelat canvi de tendència en la companyia.

Aena és un habitual en aquesta secció i és que la companyia ofereix un aspecte tècnic magnífic. El valor fa setmanes que es mou en una banda lateral just al voltant de la resistència dels 137,85 euros, uns màxims històrics. Si aconseguís superar-los a l’hora del tancament, es confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que podria estendre's fins als 145 euros.

Ence confirmava, ahir dimecres, la superació de la resistència clau de curt termini que presenta als 2,62 euros. Amb això diu adéu a la consolidació dels dos últims mesos i és molt probable que, una vegada superada la mitjana de 200 sessions, vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 3 euros.

Fortes pujades en les últimes sessions per al BBVA que rebota amb força després de caure fins prop del suport dels 6 euros. La cotització del banc està atacant la resistència clau que presenta als 6,60 euros. Per veure un canvi de tendència, a mig i llarg termini, hauríem d'esperar a que aconseguís superar aquest nivell d'oferta.

Técnicas Reunidas des de mitjans del mes de novembre que digereix les pujades amb una correcció que ofereix una lleu tendència a la baixa. Després de recolzar-se prop dels 36 euros sembla molt probable que vegem, en les properes sessions, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La superació de la resistència clau ens confirmaria la continuació de la tendència alcista principal que es troba als 38,14 euros.

contador