De moment no veiem cap senyal de debilitat, si bé, no descartem que per aquests preus pugui respirar una mica.

Després de diverses sessions de consolidació de nivells vam poder veure com IAG va acabar dijous amb unes pujades del 2,44% cosa que li ha permès tancar per sobre dels 6,70 euros, màxims anuals. La figura és molt bona, ja que ens confirma el final de la consolidació de les últimes setmanes i el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar per portar la seva cotització fins al nivell dels 7 euros.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 311,80%.

Bankinter arrasa els màxims històrics que presentava als 8,33 euros i torna a moure en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Per les properes setmanes podria buscar atacar el nivell dels 9 euros. No observarem ni la més mínima complicació tècnica mentre cotitzi per sobre dels 7,97 euros, mínims del divendres passat.

Importants pujades les que vam poder veure, ahir, dijous, en la sèrie de preus de Gas Natural. Després de cobrir part del buit alcista de dilluns de la setmana passada el valor s'acosta als màxims anuals que presenta als 21,15 euros. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell d'oferta que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 21,59 euros, màxims històrics.

Fantàstica figura la que vam poder veure, ahir, dijous, en la sèrie diària de preus d'Iberdrola. Després d'un mes de moviment lateral la companyia va aconseguir tancar per sobre dels 6,78 euros. Això és un senyal de fortalesa molt notable que ens fa pensar en un atac immediat als màxims històrics que presenta al voltant dels 7 euros. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus es ficaria en pujada lliure.

Bona figura la que vam poder veure, ahir, dijous, en Talgo en aconseguir acabar la sessió per sobre dels màxims anuals que va dibuixar fa unes sessions als 5,65 euros. Això és un nou senyal de fortalesa en la companyia que ens convida a pensar en la continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

contador