El suport que cal vigilar a l'IBEX 35 es troba als 10.823 punts.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Liberbank, ja que sembla que podríem veure el començament d'un nou impuls alcista. Després de diverses sessions de moviment lateral, tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades i un tancament per sobre dels màxims anuals que va dibuixar als 1,27 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 1,60 euros.

Senyal de fortalesa que vam poder veure durant la sessió d'ahir, dimarts, en Sacyr que va aconseguir acabar la sessió per sobre de la resistència del curt termini que presenta als 2,49 euros. Això ens confirma la formació d'un gallardet i l'extensió de les pujades fins al nivell dels 2,55 euros, màxims anuals. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que això ens convidaria a veure una extensió de les pujades que es podrien estendre tranquil·lament fins al nivell dels 3 euros.

Atents que Repsol va aconseguir tancar la sessió de dimarts just al voltant de la resistència dels 15,06 euros. Estarem molt pendents d’un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista amb un primer objectiu de pujada als 16,60 euros. És un valor que no perdrem de vista durant les properes sessions.


El BBVA es manté cotitzant just per sobre del suport dels 7,30 euros. En el curt termini tot sembla indicar-nos que podríem veure l'abandonament d'aquest nivell de demanda cosa que ens faria pensar en una correcció amb la intenció de cobrir el buit alcista que va deixar a finals del mes d'abril als 6,96 euros. Per aquests preus ens podríem plantejar una presa de posicions amb menys riscos.

Importants pujades del 4,89% en Euskaltel que va aconseguir superar, aquest dimarts, tant la resistència dels 9,51 euros com la dels 9,58 euros. Sembla que la correcció del curt termini s'ha acabat i podríem veure un atac als màxims anuals que va dibuixar als 9,94 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en un canvi de tendència.

contador