Per baix, el primer nivell de suport es troba als 10.761 punts.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució tècnica de Dia. El valor de l'IBEX 35 sembla que busca atacar la resistència dels 5,64 euros, màxims anuals. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en un atac al nivell clau dels 5,80 euros, màxims del 2016.

Tubacex podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 3,20 euros. Per aquests nivells hauríem d'estar pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. A mig i llarg termini creiem que podria continuar amb les pujades fins als màxims de 2014 dibuixats als 4,25 euros.

Fluidra s'ha pres un respir durant l'última setmana dins de la seva tendència alcista principal. El valor podria estar donant forma a un descens temporal als 6 euros per la qual cosa és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 7 euros.

Inditex segueix sent un dels valors de l'IBEX 35 que no perdrem de vista i en què no descartem una presa de posicions durant les properes sessions. La resistència clau es troba als 36,90 euros, màxims històrics. Esperarem a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Els descensos de les últimes jornades de Telepizza podrien estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 5 euros. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi la continuació de les pujades per les properes setmanes. Creiem que podria ser factible acabar veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 6 euros.

contador