Ull a l'abandonament d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació dels descensos fins al nivell dels 10.330 punts.

Ercros ha aconseguit subjectar-se a prop del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final de la correcció iniciada a finals de febrer. Un tancament per sobre dels 3 euros seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 3,60 euros, màxims anuals i preus més d'un 20% per sobre dels actuals.

Ahir, dimecres, vam acabar veient un envolupant alcista en la sèrie de preus d'Iberdrola que li permet cotitzar a tocar de la resistència dels 7,29 euros, màxims anuals. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que tornaria a deixar l'elèctrica en pujada lliure i amb un objectiu de pujada als 7,60 euros.

Aena fa diverses setmanes que està consolidant nivells just al voltant dels màxims històrics. El seu aspecte tècnic en tots els espais temporals és immillorable. Per les properes setmanes sembla molt probable que acabem veient la superació dels màxims històrics, cosa que deixaria la companyia en pujada lliure el que no descartaria que acabéssim veient una extensió de la seva escalada fins al nivell dels 200 dòlars.

Telepizza segueix sent un dels valors que hauríem de tenir molt en compte i en què és probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirma una recuperació important de la seva sèrie de preus. Un tancament per sobre dels 5,4 euros ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 6 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Meliá Hotels que fa diverses setmanes que està cotitzant al voltant dels 14 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una presa de posicions que podria catapultar la companyia fins al nivell dels 15 euros.

contador