És probable que vegem uns descensos del selectiu espanyol fins al nivell dels 10.400 punts.

Viscofan la a prop de dos mesos que s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 55,30 euros seria el senyal que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 58 euros.

Els descensos de les últimes sessions en Amadeus ens podrien estar donant un nou punt d'entrada al valor. La companyia podria estar donant forma a un descens temporal als 52 euros dins de la seva tendència alcista principal. A mig i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable, ja que cotitza als voltants dels màxims històrics.

Ence fa diverses sessions que s’està movent en una banda lateral just al voltant dels màxims anuals. El seu aspecte tècnic és impecable i creiem molt probable que continuï amb la seva escalada alcista fins a almenys el nivell dels 4 euros.

Vidrala va pujar, ahir, dijous, al tancament un 4,22% i va arrasar la resistència dels 59,20 euros, màxims anuals. Atents que el valor es fica en pujada lliure i és molt probable que vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 65 euros.

Bon senyal el qual vam poder veure, aquest dijous, en NH Hotels que va superar els màxims de les últimes 12 sessions. Amb això es confirma el final de la correcció del curt termini i esperem que, en breu, superi els màxims anuals dibuixats als 5,50 euros. Per les properes jornades el més normal és que vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

contador