No descartem una caiguda del selectiu espanyol fins al nivell dels 10.200 punts.

Indra rebota després de cobrir el buit alcista que va deixar a finals del passat mes de maig. Les perspectives tècniques del valor són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un atac als màxims anuals que presenta als 13,44 euros. La superació d'aquest nivell de preus la deixaria amb el camí obert perquè acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 15 euros.

Bon senyal tècnic que vam poder veure, aquest passat dilluns, a la sèrie de preus de BME. Després de subjectar-se a prop del suport dels 31 euros el valor aconsegueix superar la resistència dels 32,25 euros. Per les properes sessions podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 33,44 euros, màxims anuals.

Atenció, perquè IAG es troba atacant els màxims anuals que presenta als 7,18 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ja que ens faria pensar en el final del moviment lateral i en la continuació de les pujades per a les properes sessions. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 7,40 euros.

BBVA es manté cotitzant al voltant de la resistència dels 7,61 euros, part alta de la banda lateral en què s'està movent des de fa setmanes. Veuríem un senyal de fortalesa amb un tancament per sobre d'aquest nivell de preus cosa que sens dubte ens faria pensar en un atac als màxims anuals situats als 7,89 euros.

Caixabank s'ha pres un respir després d'atacar els màxims anuals. El valor podria estar recolzant-se en els 4,20 euros en el qual podria ser una figura de continuació de tendència. L'objectiu de pujada es troba als 4,46 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta seria el senyal que estaríem esperant i que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 5 euros.

contador