No descartem uns descensos fins al nivell dels 10.377 punts.

IAG ha trobat suport als voltants dels 6,50 euros i sembla que podria ser a prop de donar per finalitzada la correcció de curt termini. Per això, hauríem d'esperar que superi la directriu baixista projectada des dels màxims anuals. Un tancament per sobre dels 7 euros ens faria pensar en la continuació de la tendència alcista principal.

ACS fa diverses setmanes que s’està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt atents a un tancament per sobre dels 36,75 euros, màxims anuals, ja que ens confirmaria el final de la consolidació actual i el començament d'un nou impuls alcista. És un valor que cal tenir en compte al llarg de la setmana actual.

Dia manté la consolidació dels últims mesos després d'aconseguir enfilar-se per sobre de la mitjana de 200 sessions. Després de l'intent de ruptura a l'alça de fa unes sessions, seguim pensant que la companyia és una bona opció i que en qualsevol moment podria començar un nou impuls alcista que porti la seva cotització fins al nivell dels 6,5 euros.

Bon senyal el qual vam poder veure per acabar la setmana en Laboratoris Rovi. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 16 euros i donar forma a un envolupant alcista que ens fa pensar en un atac imminent a la resistència dels 16,45 euros, màxims anuals. Un tancament, durant les properes sessions, per sobre d'aquest nivell de preus ens confirmaria el començament d'un nou i important impuls alcista.

FCC va aconseguir tancar la sessió de divendres per sobre del primer nivell de resistència que presenta als 9,85 euros, que és una demostració de la fortalesa actual de la companyia. Durant els primers compassos de la setmana que ve podríem veure com supera els màxims anuals, cosa que podria portar una extensió dels guanys fins al nivell dels 11 euros.

contador