Atents a l'abandonament dels 10.800 punts cosa que suposaria una extensió de la correcció de curt termini.

Atenció, perquè Fluidra va aconseguir superar, ahir, dimarts, la resistència dels 5,97 euros després d'una consolidació d'un mes. El valor es posa en pujada lliure pel que creiem que podria continuar amb la seva escalada alcista fins al nivell dels 6,50 euros durant les properes sessions.

Zardoya Otis ofereix un molt bon aspecte tècnic del curt termini, després de veure com fa unes jornades aconseguia superar la resistència dels 8,73 euros. Els descensos de les últimes sessions podrien estar donant forma a un descens temporal i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient un canvi de tendència a mitjà i llarg termini després de recolzar-se als voltants de la mitjana de 200 sessions. Pensem que és molt probable que vegem un atac al nivell dels 9,50 euros..

Caixabank fa més d'un mes que s’està consolidant i després de la bona figura del passat dia 18 podríem acabar veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El primer nivell de resistència es troba als 4,35 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Cal recordar que Iberdrola es va movent als voltants dels màxims històrics. Des de fa mesos que el valor ofereix un impecable aspecte tècnic, si bé, un tancament per sobre dels 7,06 euros deixaria la seva cotització en pujada lliure cosa que ens faria pensar en la continuació de les pujades fins al nivell dels 7,50 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució de San José. Després de recolzar-se als voltants dels 3 euros sembla possible que puguem veure el començament d'un nou impuls alcista. Un tancament durant les properes jornades per sobre dels 3,69 euros ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,32 euros cosa que suposa una revaloració de més del 20% des dels nivells actuals.

contador