Ahir dijous vam veure pujades del 2,19 en Caixabank que acosta la seva sèrie de preus a la part alta de la banda de consolidació en la qual es ve movent des de començaments d'any. Un tancament per sobre dels 3,35 euros ens mostraria la intenció de la companyia de continuar amb la tendència alcista dels últims mesos fins a almenys els 3,70 euros.

Bankinter torna a ser un dels valors que vigilarem molt de prop, ja que ahir dijous observem com perforava la resistència dels 7,629 euros si bé, a tancament, no va poder acabar per sobre d'ells. Aquests preus corresponen als màxims històrics i coincideixen a més amb el costat recte d'un triangle rectangle en el qual es va movent des de mitjans del mes de desembre. El trencament d'aquest important nivell d'oferta ens faria pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 7,90 euros, objectiu de pujada de la figura.

Dilluns passat el Popular va aconseguir subjectar-se en el suport clau de curt termini que presenta en els 0,90 euros. Des de llavors ha pujat un 10% just fins al primer nivell de resistència que té en els 1,01 euros. Si aconsegueix superar-los podríem veure una continuació dels guanys fins al nivell dels 1,06 euros.

Guanys del 2,43% ahir dijous en el Sabadell que confirma un suport en la mitjana de les 200 sessions i que sembla tenir la intenció d'atacar la resistència clau del curt termini que presenta en els 1,404, màxims del que portem del 2017. El trencament d'aquest nivell d'oferta suposaria una millora de les seves perspectives tècniques per a les properes sessions i és que ens faria pensar en una continuació dels guanys fins a almenys els 1,55 euros.

IAG és un dels valors de l'Ibex 35 que millors perspectives tècniques ofereix per a les properes sessions. Després de la formació d'un doble sòl en els 4 euros i la superació, fa unes jornades, de la resistència dels 5,50 euros sembla molt probable que vegem la continuació de les pujades fins als màxims del forat (gap) a la baixa que es va deixar a la fi de juny, en els 6,55 euros.

contador