Des de fa unes setmanes que venim comentant les bondats que ofereix l'aspecte tècnic de Amadeus.

  • 59,64€
  • 0,74%

A mitjans del mes de novembre passat vam poder veure com la companyia aconseguia subjectar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i des de llavors ve pujant en una tendència alcista de petita pendent que no obstant això dóna mostres d'una gran fortalesa. Divendres passat vam poder veure com la companyia aconseguia superar la resistència dels 43,77 euros, dient adéu al moviment lateral en el qual s'ha anat movent al llarg del passat mes de gener.

Això ens fa pensar en una continuació dels guanys fins al nivell dels 44,82 euros, màxims històrics ajustats per dividends. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria a la companyia en pujada lliure sense cap resistència en el seu camí el que ens podria fer pensar en unes pujades, tranquil·lament, fins al nivell dels 50 euros. Els nivells d'acumulació són bons el que reforça el moviment alcista actual. No apreciéssim ni la més mínima complicació tècnica mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 42,23 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 160,67%.

contador