• La matriu de Zara ha anticipat als analistes que els seus resultats seran febles
  • Els seus comptes trimestrals es publicaran el pròxim 14 de març
pablo isla inditex conferencia
INDITEX

Els analistes d'AlphaValue han retallat un 13,5% la valoració d'Inditex, fins als 27,50 euros per acció des dels anteriors 31,80 euros que tenien establert com a objectiu alcista per als propers sis mesos.

  • 46,67€
  • 0,02%

Els experts d'aquesta empresa han reduït la seva recomanació sobre l'empresa a sobreponderar (afegir en cartera) de comprar, perquè el seu nou preu objectiu encara ofereix un potencial alcista del 10%. Els títols de la matriu de Zara han caigut un 0,86%, fins a 25,25 euros.

Divendres passat, Inditex es va desplomar un 7% en borsa després d'anunciar als analistes una baixada de les seves estimacions per als seus comptes del seu any fiscal. Això va fer que diverses companyies com JP Morgan o Citi retallessin la seva valoració i va provocar la caiguda borsària més gran des del març de 2009.

Aquest dilluns, els seus títols van rebotar un 1,88% tot i que altres analistes com UBS o Renta 4 també van retallar les seves valoracions per ajustar-les a la menor previsió de marge de beneficis, que caurà al voltant de 120 punts bàsics per la fortalesa de l'euro i per unes vendes més febles del que s'esperava.

AlphaValue també esmenta l’"entorn negatiu en marges" com el principal factor per rebaixar les seves estimacions de beneficis. "La depressió en el 'momentum' i la fortalesa de l'euro podrien afectar negativament els marges", indiquen aquests experts.

Noticias relacionadas

contador