ep sede de amundi en paris propiedad de colonial
COLONIAL

Els experts de Banc Sabadell han retallat un 27% el preu objectiu d'Inmobiliaria Colonial, fins als 7,33 euros per acció, però han reiterat el consell de comprar sobre la societat d'inversió immobiliària (socimi).

  • 5,56€
  • 1,92%

Aquests analistes justifiquen la valoració més baixa després de retallar un 16% la previsió del "valor de la cartera fins al 2024 per pitjors perspectives de rendibilitats associades a l'augment dels tipus d'interès", cosa que serà compensada només en part per l'"evolució de les rendes" (+6%) i altres ajustaments menors".

Tot i això, mantenen el seu consell de comprar, perquè consideren que "el mercat està sent excessivament pessimista en el valor (descompte del -51% enfront del NAV -Valor Net dels Actius-) i després de la seva mala evolució l'any".

Fa uns dies, els experts de Morgan Stanley van reiterar el consell de neutral sobre Colonial, i també van reduir la seva valoració fins als 6,20 euros per acció des dels anteriors 7,50 euros.

Aquests analistes van justificar la seva retallada en reduir la seva previsió per al Valor Net dels Actius un 12% de mitjana per al sector immobiliari europeu de cara al 2023, a causa de la seva estimació de "pressions recessionistes" a la zona euro al proper any.

Noticias relacionadas

contador