indra plan estrategico2

Els experts de Renta 4 han elevat el preu objectiu d'Indra fins als 24,20 euros per acció des dels anteriors 18,60 euros per títol, i han reiterat el seu consell de sobreponderar el valor, que cotitza a prop de màxims històrics.

  • 19,75€
  • 0,77%

Segons la seva valoració, el Dia de l'Inversor d'Indra "no va defraudar" malgrat que "les expectatives del mercat eren elevades", però "tant el missatge com els objectius van convèncer els inversors".

Aquests analistes destaquen l'aposta d'Indra pel sector de la Defensa. "El gran posicionament d'Indra i el fort augment de la despesa en Defensa previst a nivell mundial porten la companyia a accelerar la seva transició per complir la seva visió de convertir-se en la companyia nacional de referència a Defensa i ser més activa coordinant projectes multinacionals", expliquen.

Això inclou integrar "capacitats Aeroespacials mitjançant adquisicions" i estendre "el seu lideratge en trànsit aeri, amb l'objectiu de convertir-se en líder global, reforçant la seva aposta per Amèrica del Nord i Àsia-Pacífic i consolidant el seu lideratge a Europa, Orient Mitjà i Llatinoamèrica".

D'altra banda, Renta 4 destaca que el pla d'Indra inclou mantenir el control de Minsait "per convertir-la en una de les principals companyies d'IT europees després de reenfocar els serveis cap als negocis digitals més demandats i accelerar la seva entrada a mercats de més valor".

Per això, consideren que “la combinació de Defensa i Minsait permetrà aprofitar les sinergies en dos sectors estratègics i amb un futur prometedor”.

A més, comenten que "el pla estratègic inclou un component d'adquisicions, l'entrada d'un soci amb una participació en Minsait i la venda d'alguns actius no estratègics d'aquesta divisió".

També destaquen que el nou pla "contempla una previsió de creixement del negoci orgànic per al 2023/26 (ingressos +7%, EBIT +15% i EBITDA +13%), amb generació de caixa elevada i solidesa financera".

contador