ep archivo   sede de cellnex 20231010110204
DAVID CAMPOS - Archivo

Nova retallada de valoració per a Cellnex. Els experts de Deutsche Bank han reduït el preu objectiu del gestor de torres de telecomunicacions fins als 37,50 euros per acció des dels 41 euros anteriors; i han reiterat el consell de mantenir el valor en cartera.

  • 34,68€
  • -0,86%

"Segueix havent-hi un fort interès en Cellnex malgrat les diverses parts mòbils, com ara el punt d'equilibri del flux d'efectiu lliure, les desinversions d'actius i els canvis en la direcció", afirmen els analistes del banc alemany.

"Els guanys trimestrals han estat força consistents, amb Cellnex lliurant tendències d'ingressos i EBITDA en línia amb les expectatives. Esperem resultats similars al tercer trimestre el 10 de novembre", afegeixen.

"El tema clau a abordar serà l'impacte de les taxes d'interès més altes a la guia del flux d'efectiu lliure recurrent (RLFCF). La nostra estimació per al 2023 es redueix aproximadament un 2% i se situa just per sobre de l'extrem inferior del rang de la guia", argumenten per justificar la retallada de valoració.

Segons la seva opinió, "els comentaris de la direcció sobre com gestionar l'entorn de 'taxes més altes durant més temps' seran clau" per cotitzar-lo.

MÉS RETALLADES DE VALORACIÓ

El 4 d'octubre passat, els experts de Barclays van retallar dràsticament la valoració de Cellnex fins als 35 euros per acció des dels anteriors 48 euros per títol, xifra que va suposar una rebaixa del 27%.

Un dia després, Citi va retallar la seva valoració fins als 34,5 euros des dels 41 euros i va reafirmar el consell de neutral.

I el 10 d'octubre, va ser JP Morgan la companyia que va reduir el preu objectiu fins als 56 euros, des dels 59 anteriors, tot i que va reiterar la recomanació de sobreponderar.

NOU DIRECTOR FINANCER

D'altra banda, Cellnex ha anunciat aquest dilluns el nomenament de Raimon Trias com a nou CFO (Chief Financial Officer o director financer) del grup. La seva incorporació serà efectiva el proper 1 de desembre.

Raimon Trias, que s'integrarà així mateix al Comitè Executiu de Cellnex, agafa el testimoni de José Manuel Aisa, que deixarà el grup el proper 31 d'octubre, tal com s'havia anunciat.

Noticias relacionadas

contador