ep archivo   florentino perez presidente de acs en una de las juntas de acs
EUROPA PRESS - Archivo

Els experts de GVC Gaesco han elevat el preu objectiu d'ACS fins als 34,80 euros per acció des dels 32,50 euros per títol anteriors. A més, han retallat el seu consell des de comprar fins acumular.

ACS

  • 38,06€
  • 0,63%

"El focus segueix centrat en els moviments següents que pot dur a terme ACS, entre els quals hi ha la compra dels minoritaris de Hochtief o Thiess, la venda de l'SH 288 o la potenciació del seu negoci concessional amb noves adquisicions o adjudicacions", expliquen.

En aquest sentit, afegeixen que “ACS està negociant amb Abertis el traspàs de l'autopista SH 288. Altres possibles operacions són la venda de depuradores, dessaladores, participacions minoritàries en concessions i una planta de compressió a Mèxic”.

Amb vista al 2023, esperen un benefici operatiu (EBITDA) de 1.880 milions d'euros, "que suposa un augment del 8% respecte al 2022. En construcció, esperem un augment del 4% amb un marge similar al del 2022 (4,3% enfront del 4,4%).

A Hochtief, l'EBITDA creixerà un 5% amb un marge al 4,4% (enfront del 4,5%) Per la seva banda en concessions, esperem un voluminós increment (+31%) per la consolidació de l'SH 288", indiquen.

Sobre els dividends, anticipen "estabilitat, tenint en compte el dividend anunciat" de 2 euros per acció.

contador