ep archivo   fbrica de grifols a parets del valls barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

Grifols rebota a borsa aquest dimecres després d'una millora de recomanació de Morgan Stanley des de neutral a sobreponderar.

  • 9,12€
  • -2,46%

Les accions de la farmacèutica catalana lluiten per recuperar el nivell psicològic de 10 euros, després d'uns mesos durant els quals han registrat una gran volatilitat.

Per anàlisi tècnica, "si aconseguís superar aquests preus, és molt probable que poguéssim veure com acaba cobrint l'últim buit baixista que va deixar, als primers compassos del mes de març, als 11,36 euros", explica César Nuez, analista de Borsamania.

Tot i que aquest expert afegeix que "podria tractar-se només d'un rebot", ja que "el seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és molt complicat". El seu màxim anual, marcat a mitjans de febrer, es troba just per sota dels 15 euros.

A nivell fonamental, Moody's va rebaixar recentment la valoració corporativa de Grifols a 'B2' des de 'B1', amb perspectiva negativa.

"La rebaixa a 'B2' reflecteix les febles mètriques creditícies. La persistència d'un palanquejament elevat i un rendiment operatiu més feble del que s'esperava també van provocar el nomenament d'un nou president executiu i el llançament d'un extens programa d'estalvi de costos", va destacar l'agència.

Noticias relacionadas

contador