• UBS també aconsella comprar, però amb una valoració de 50 euros
  • Els seus títols lideren les pujades de l'Ibex i cotitzen prop de 44 euros
amadeus

Els analistes de Goldman Sachs atorguen a Amadeus, companyia especialitzada en reserves de vols, un potencial alcista del 34%, ja que aconsellen comprar les seves accions, amb un preu objectiu de 59 euros per acció. Els seus títols lideren les pujades de l'Ibex, amb guanys de l'1%, i cotitzen prop dels 44 euros.

  • 58,78€
  • 1,80%

Després dels resultats publicats pel grup tecnològic el divendres passat, Goldman manté la seva estimació que els ingressos i el benefici augmentaran a una taxa del 8% durant el període 2017 – 2022. La seva previsió és que el benefici per acció (BPA) augmenti a ritmes de doble dígit, ja que esperen operacions corporatives, més retorn als accionistes i un menor palanquejament.

El risc més alt pel 2017 és que IAG o Air France no renovin els seus contractes de continguts. No obstant això, Goldman espera que el creixement en les solucions de noves tecnologies (IT) impulsi el marge EBITDA, fet que el consens no inclou en les seves estimacions, segons la seva opinió.

Per la seva banda, els analistes d'UBS han reiterat el seu consell de compra sobre la companyia, amb un preu objectiu 50 euros per acció. Aquests experts s'han mostrat una miqueta “decebuts” pel fet que no s'hagi anunciat un programa de recompra d'accions, tal com esperaven.

En aquest sentit, comenten que el director financer va indicar que les adquisicions estratègiques eren la millor destinació per utilitzar l'excés de flux de caixa, però que en absència d'operacions corporatives, va afegir que en algun moment realitzarien un augment de la retribució als accionistes.

Tècnicament, Amadeus cotitza prop dels seus màxims històrics de setembre del 2016, situats als 44,825 euros. "Per damunt es col·locaria una vegada més en pujada lliure absoluta", explica José María Rodríguez, analista de Bolsamanía.

Noticias relacionadas