ep archivo   aena adaptara el proyecto de logistica de barajas tras la renuncia de cinco candidatos
AENA - Archivo

Aena ha pujat un 3,58% a borsa aquest dimarts després que els analistes de Bank of America hagin elevat el preu objectiu del gestor dels aeroports espanyols fins als 192 euros per acció. També han reiterat el consell de comprar el valor, ja que és un dels seus favorits dins del sector europeu d'infraestructures aèries.

  • 179,60€
  • -0,77%

Segons la seva anàlisi, les previsions per als aeroports del Vell Continent són positives, i estan suportades per "una recuperació del trànsit, l'augment del seu negoci al detall i les menors preocupacions sobre el palanquejament".

En aquest escenari, han reiterat la seva aposta per Aena i per Fraport, amb un preu objectiu de 62 euros per al gestor alemany d'aeroports, i també han elevat a comprar el grup helvètic Flughafen Zurich, amb una valoració de 212 francs suïssos.

Tot i això, no són tan positius amb el gestor francès AdP (Aeroports de París), ja que han establert una valoració de 122 euros i han reiterat el seu consell d'infraponderar en cartera.

ANÀLISI TÈCNICA D'AENA

Per anàlisi tècnica, “des de fa dos mesos, Aena s'està movent en una banda de consolidació com a resposta a les fortes pujades del mes de novembre de l'any passat. Tot sembla indicar-nos que estaríem davant d'una figura de continuació alcista. El primer nivell de resistència es troba als 169,65 euros", explica César Nuez, analista de Bolsamanía.

"Si confirmés la superació d'aquests preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell de 174,45 euros, màxims històrics", afegeix aquest expert.

Noticias relacionadas

contador