ep archivo   plan de invierno aena
AENA - Archivo

Barclays s'ha mostrat més positiu amb Aena. Els experts del banc britànic han elevat aquest divendres el consell sobre l'operador d'aeroports fins a mantenir des d'infraponderar. Alhora, han augmentat la seva valoració des dels 115 euros per acció fins als 139 euros per títol.

  • 174,50€
  • -0,68%

Entre les raons per a un optimisme més gran, han esmentat "un vent de cua de 150 milions d'euros en el cost de l'electricitat l'any fiscal 24, el marge per a un creixement internacional més gran i les perspectives de demanda més brillants del que s'esperava" .

Tot això els dona "confiança renovada en el cas d'inversió d'Aena", que és un dels valors més alcistes de l'IBEX 35 des del començament d'any, amb una revaloració del 16% des de principis d'any.

"No obstant", afegeixen, "el nostre optimisme es veu obstaculitzat pel limitat poder de fixació de preus a mitjà termini a Espanya, que pot continuar al DORA III", afirmen en relació amb la fixació de les taxes aeroportuàries.

El DORA és el Document de Regulació Aeroportuària, que fixa les taxes dels aeroports a Espanya i el fa la Direcció General d'Aviació Civil. L'actual comprèn el període 2022-2026.

Noticias relacionadas

contador