• La seva àmplia xarxa de contactes "seran aspectes que, sens dubte, contribuiran a consolidar la franquícia a Espanya i Portugal"
ep francisco sottomayor directormercadosespanaportugal
SOCIÉTÉ GÉNÉRALE

Société Générale ha nomenat Francisco Sottomayor com a nou director de Mercats per a Espanya i Portugal, amb l'objectiu d'impulsar la franquícia de clients del banc, intensificar els esforços comercials i optimitzar la generació de negoci a la regió, segons ha informat en un comunicat.

Sottomayor compta amb 19 anys d'experiència professional als mercats financers. Durant l'últim any, ha exercit com a màxim responsable de Banca i Inversió en Axia Ventures Group a Lisboa. Anteriorment, va dirigir equips de Credit Suisse a Londres i Madrid per a l'execució de transaccions estratègiques a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica.

El conseller delegat del Grup Société Générale a Espanya i Portugal, Donato González, ha assenyalat que l'experiència de Sottomayor amb clients locals, el seu coneixement, la seva capacitat de lideratge i la seva àmplia xarxa de contactes "seran aspectes que, sens dubte, contribuiran a consolidar la franquícia a Espanya i Portugal".

El nou director de Mercats per a Espanya i Portugal treballarà des de Madrid i el seu nomenament és efectiu des del 21 d'agost.

Noticias relacionadas

contador