• Als EUA es durà a terme una emissió de bons a 30 anys
disneyland

Aquest dijous, 9 de novembre, festiu a la capital espanyola, els inversors centraran l'atenció en la nova onada de resultats empresarials, encara que aquesta vegada cap d'ells arribarà des d'Espanya. Així, destacaran sobretot els comptes de Siemens (Alemanya), la companyia matriu de Siemens Gamesa, i de The Walt Disney Company (EUA).

  • -
  • -
  • 112,73$
  • -0,04%

També presentaran els seus resultats del tercer trimestre diverses empreses com Adidas (Alemanya) o Deutsche Telekom (Alemanya).

A més, pel que fa a l'àmbit macroeconòmic, aquest dijous destacarà la balança comercial alemanya de setembre, així com les seves importacions i exportacions del mateix mes. A més, es coneixerà la producció industrial, també del novè mes, del Regne Unit. I a l'altra banda de l'Atlàntic, als Estats Units, es durà a terme una emissió de bons a 30 anys.

Així mateix, cal destacar que aquest 9 de novembre el Banc Central Europeu (BCE) llançarà una nova publicació, el Butlletí Econòmic, per reemplaçar el seu Butlletí Mensual. Aquest es publicarà dues setmanes després de cada reunió del Consell d'Administració de la institució.

ECONOMIA

Alemanya: balança comercial, importacions i exportacions de setembre (8:00h).

Regne Unit: producció industrial (10:30h).

Estats Units: emissió de bons a 30 anys (18:00h).

EMPRESES

Alemanya: presentació de resultats de Siemens (7:00h), d'Adidas (7:30h) i de Deutsche Telekom (7:00h).

Estats Units: The Walt Disney Company (22:05h).

contador