• El Regne Unit, propera destinació en el seu full de ruta
carlos torres vila resultados bbva portada
BOLSAMANIA

L’empresa emergent Denizen, de BBVA (-0,14%), ha llançat a Espanya i als Estats Units un compte bancari destinat a expatriats o persones que viuen o treballen en diversos països.

Aquest nou producte, que arribarà aquest any també al Regne Unit, permet simplificar i reduir el cost de les operacions bancàries internacionals i opera a través d'API, cosa que permet a la companyia oferir els seus serveis en diversos països, incloent-hi on BBVA no opera.

Aquesta alternativa permetrà simplificar i reduir el cost de les operacions bancàries internacionals i opera a través d'API

Els clients que l'utilitzin podran rebre els diners i utilitzar-lo en el seu lloc de residència de forma immediata, de manera que s'eviten les comissions associades a les transferències internacionals i intercanvi de divises, i disposaran d'una targeta de dèbit gratuïta per treure en qualsevol caixer sense comissions.

Denizen es troba treballant en oferir els seus serveis com una solució de marca blanca, de manera que la plataforma podria servir a les grans empreses els empleats de les quals operen des de diferents països per oferir la seva pròpia compte bancari corporativa.

Així, els treballadors podrien mantenir els seus rebuts i pagaments regulars en un país i obrir-ne nous en d'altres, així com gestionar les transferències i els pagaments entre països des d'una sola plataforma.

Noticias relacionadas

contador