• La nova organització s'adapta al pla comercial i pretén potenciar l'activitat minorista i diversificar les relacions amb els clients
menendez casjas
Archivo / EP

Liberbank ha reorganitzat l'estructura de la seva xarxa comercial, simplificant la seva organització, potenciant la presència als territoris d'origen de l'entitat i enfortint les línies estratègiques de negoci, com estalvi-inversió (fons, principalment) i assegurances i micro pimes i autònoms.

  • 0,28€
  • 1,72%

La nova estructura s'adapta a l'execució del pla comercial posat en marxa el 2016, tant a la nova especialització i disseny de les oficines com a la creació i extensió de la xarxa d'agents financers.

La xarxa comercial de Liberbank es divideix ara en cinc direccions territorials, una per cada regió d'origen (Astúries, Cantàbria, Castella-La Manxa i Extremadura) i una per al denominat territori d'expansió, que abasta principalment la xarxa d'oficina a Madrid, Llevant, Andalusia i Catalunya.

El segon nivell de la xarxa comercial són les Direccions Regionals, un total de 22, que al seu torn agrupen les Unitats de Gestió Comercial (UGC) i les oficines i sucursals. El conjunt de la xarxa comercial depèn de la Subdirecció General de Banca Comercial, que forma part de la Direcció General de Negoci, en la qual també s'integra Banca d'Empreses i Estratègia Comercial i la Subdirecció General de Negocis Estratègics i Aliances.

Noticias relacionadas

contador