cbhmhennes

La detallista de moda H&M va anunciar aquest dijous un augment del 10% en el benefici net del segon trimestre mentre continua amb els seus plans d'expansió de botigues i destaca la seva quota creixent de vendes a través de canals en línia.

El grup suec comptava, el 31 de març d'aquest any, amb 4.498 botigues, un 10% més que les 4.077 botigues que tenia durant el mateix període de l'any passat. El president de la companyia, Karl-Johan Persson, ha dit que l’empresa continua invertint i desenvolupant el negoci amb un enfocament digital. "Les vendes en línia del grup H&M s'han desenvolupat molt bé i representen entre el 25% i el 30% del total de vendes en determinats mercats establerts i esperem que les nostres vendes en línia augmentin almenys un 25% a l'any, amb una rendibilitat en línia amb la de les botigues físiques", va dir Persson.

Les vendes als Estats Units, Escandinàvia i Europa de l'Est, així com en molts mercats en creixement, van ser bones durant el primer trimestre, va dir la companyia, tot i que hi va haver més dificultats en diversos dels seus principals mercats, com els Estats Units, la Xina, els Països baixos i Suïssa.

H&M té previst obrir al voltant de 500 noves botigues aquest any, però tancarà 100 mentre retoca la seva cartera per optimitzar el nombre de botigues, el seu espai i les reubicacions.

El benefici net de H&M durant el segon trimestre, que va des l'1 de març de 2017 fins el 31 de maig de 2017, va ser de 5.900 milions de corones sueques (687 milions de dòlars), enfront de 5.360 milions de corones sueques del mateix període de l'any passat i superant les expectatives de 5.760 milions del consens de FactSet.

Noticias relacionadas

contador