• El grup, propietari del terreny junts amb BBVA, cotitza en màxims de juliol de 2017
cbsanjose short min

Grup San José, que controla junts amb BBVA la societat Districto Castellana Norte, es dispara un 13% al Continu després de conèixer la llum verda a l’'Operació Chamartín'. El Ministeri de Foment, l'Ajuntament de Madrid i la promotora han arribat a un acord aquest dimarts de cara a iniciar els tràmits per a la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).

  • 4,04€
  • 1,25%

Així ho ha fet públic el ministre Iñigo de la Serna durant els esmorzars informatius celebrats per 'Europa Press' aquest dimarts a l'Hotel Intercontinental de Madrid. La notícia està portant la companyia a cotitzar als 4,10 euros per acció, màxims des de juliol de 2017.

El grup, propietari del terreny junts amb BBVA, cotitza en màxims de juliol de 2017

La reforma urbanística contempla la construcció de 10.500 habitatges, la remodelació de l'estació de Chamartín i la construcció d'un gran centre de negocis al voltant.

De la Serna ha explicat com ahir es va registrar la documentació pertinent per iniciar el projecte, que s'espera que rebi l'aprovació inicial al mes de juliol i finalitzi la seva tramitació abans de 2019.

Precisament, el projecte va ser presentat el 27 de juliol de 2017 i Foment afirma que "des d'aquesta data s'ha realitzat un treball conjunt en el qual s'han pogut concretar un seguit d'accions que l'Ajuntament de Madrid haurà d'articular a través de l'aprovació inicial de la modificació del PGOU". El Ministeri apuntala que els objectius d'aquesta operació són: "millorar els serveis de la ciutadania, impulsar l'activitat econòmica i potenciar una nova estació".

Noticias relacionadas

contador