• Aquests analistes augmenten el seu preu objectiu un 4%, fins als 9,6 euros
  • "Colonial està ben posicionada per créixer a través d'una combinació de creixement orgànic, desenvolupament i adquisicions", indiquen al seu informe
ep juntacolonial
EUROPA PRESS

Els analistes de Goldman Sachs aposten fort per Colonial. L'entitat manté la seva recomanació de 'comprar' accions de la immobiliària i augmenten el preu objectiu un 4%, fins als 9,6 euros. Aquest nivell suposa un potencial alcista del 18%, pel que fa als 8,11 euros als quals cotitza aquest dijous. La companyia perd un 0,2% a l'obertura de l'IBEX 35.

  • 6,22€
  • 0,24%

"Continuem veient que Colonial està ben posicionada per créixer a través d'una combinació de creixement orgànic, desenvolupament i adquisicions en un context favorable de l'economia i de l'immobiliari per als seus principals actius que es localitzen a París, Madrid i Barcelona", apunten al seu informe els analistes.

Els analistes de l'entitat han revisat les seves estimacions després dels resultats del primer semestre. "La principal diferència entre les nostres estimacions de guanys anteriors i els reals relacionats amb les despeses de venda, generals i administratius de la companyia, que s'han reduït durant el trimestre en un 20% interanual, un augment significatiu, encara que només en un trimestre" , indiquen des de Goldman.

Inmobiliaria Colonial va augmentar un 90% el seu benefici durant els primers sis mesos de 2017, fins als 437 milions d'euros. La immobiliària va obtenir, durant el mateix període de 2016, 230 milions de benefici. L'EBITDA recurrent de la immobiliària va ascendir a 109 milions d'euros, xifra en línia amb la del mateix període de l'any anterior.

Els ingressos per rendes del Grup Colonial al tancament del primer semestre de l'exercici 2017 van pujar fins a 141 milions d'euros, xifra un 2,7% superior al mateix període de l'any anterior. L'increment en termes homogenis ("like for like") se situa en un 3,3%.


Noticias relacionadas

contador