• El servei podria començar a Los Angeles a les pròximes setmanes
amazon portada

El servei portarà el nom de "Shipping with Amazon" i posarà en contacte negocis privats amb els seus clients, activitat que començarà inicialment a Los Angeles a través de minoristes que venguin els seus productes en línia, segons avança The Wall Street Journal. Així, el gegant tecnològic pretén competir al sector amb FedEx i UPS per aquest servei. La resposta dels mercats ha estat immediata amb la caiguda en borsa d'aquests dos competidors, un 3,6% i un 4,4% respectivament.

  • 258,77$
  • -0,10%
  • 148,69$
  • 0,51%

Succés que s’estava rumorejant fa mesos, Amazon finalment ha decidit llançar-se a aquest mercat on intentarà guanyar quota mitjançant una política sensible en preus, segons informa el mitjà nord-americà.

Per la seva banda, el portal Bloomberg argumentava com gestionar personalment aquests enviaments, afegiria flexibilitat a la proposta de valor d'Amazon, manejant tot el que passi durant els últims moments de lliurament. Així mateix, la companyia estalviaria diners a través de descomptes per volum, ajudaria a evitar aglomeracions de comandes als seus magatzems i permetria portar la marca directament a la porta del client.

Recentment, Amazon va introduir una nova iniciativa per a venedors, que permetia a negocis que no guardaven els seus productes als magatzems d'Amazon, conservar la seva insígnia ‘prime' per ser enviats en tot just dos dies. Un fet que, abans de la seva implantació, va desviar molta demanda a la competència per la incapacitat de molts negocis de complir amb els requisits d'Amazon.

Igualment, Amazon en la seva recerca d'escurçar els terminis de lliurament, va començar a construir magatzems intermedis a partir de 2014 al llarg d'Estats Units, amb un servei privat guiat per una app, realitzant l'últim tram del lliurament.

Doncs bé, finalment sembla que la companyia nord-americana s'ha aventurat a arribar al final de la cadena, serà ella mateixa que arribarà fins al consumidor, una proposta interessant en contraposició amb empreses tradicionals com UPS o FedEx.

Noticias relacionadas

contador