Mario Draghi, President of the European Central Bank, ECB

El president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, protagonitzarà una de les cites d'aquest divendres amb el seu discurs en la vint-i-cinquena edició del Congrés Bancari Europeu, que se celebrarà a Frankfurt. A més, hi ha programades les intervencions d'altres membres del BCE, així com la del president del banc central alemany (Bundesbank), Jens Weidmann.

Tot seguit, els deixem les cites més importants de la sessió:

ECONOMIA

Xina: índex econòmic avançat del mes d’octubre (3.00 hores).

Japó: informe mensual del Banc del Japó (6.00 hores).

Alemanya: índex de preus de producció del mes d’octubre (8.00 hores); discurs del president del Bundesbank, Jens Weidmann.

Zona euro: conferència de premsa del president del BCE, Mario Draghi (9.00 hores); discurs de Benoit Coeure, membre del Comitè Executiu del BCE (9.15 hores); discurs de Peter Praet, economista en cap del BCE (11.00 hores); discurs de Vítor Constancio, vicepresident del BCE (14.00 hores); confiança del consumidor preliminar del mes de novembre (16.00 hores).

Regne Unit: préstecs nets al sector públic del mes de setembre (10.30 hores).

Estats Units: el president de la Reserva Federal de Saint Louis, James Bullard, intervindrà en una trobada a Fort Smith (15.00 hores); índex manufacturer de Kansas City del mes de novembre (17.00 hores).

EMPRESES

Estats Units: resultats de Foot Locker i Abercrombie & Fitch.

contador