ep caixabank
Caixabank

CaixaBank organitzarà aquest dijous a Casablanca (Marroc) la primera edició del fòrum 'Le Cercle', amb el qual pretén agrupar la comunitat hispana-marroquina de negocis i promoure la interrelació entre el món empresarial d'Espanya i el del Marroc, ha informat aquest dimarts en un comunicat.

Serà un esdeveniment periòdic del qual hi ha previstes quatre trobades aquest any sobre diversos temes d'actualitat, i la primera edició està organitzada en associació amb l'Ambaixada d'Espanya a Rabat, a través de l'Icex, i de la Cambra de Comerç Espanyola de Casablanca.

Tindrà lloc a la seu de CaixaBank a Casablanca, en un nou espai especialment creat per acollir el nou fòrum, i entre els participants figuren el vicepresident de CaixaBank, Antoni Massanell; el conseller delegat de Casablanca Finance City Authority, Said Ibrahimi, i el president del Conseil du Développement et de la Solidarité (CDS), Mohammed Benamour, entre d'altres.

Al Marroc, l'entitat financera presidida per Jordi Gual proporciona serveis i finançament principalment a les empreses espanyoles, encara que també a les grans empreses internacionals i marroquines.

El Marroc és l'únic país estranger en el qual CaixaBank compta amb dues sucursals operatives, amb la inauguració d'una primera oficina a Casablanca el 2009 i l'obertura a Tànger l'any 2014.

Noticias relacionadas

contador