ep smartphonetelevision
PIXABAY

La Fiscalia sud-coreana ha dut a terme aquest dimecres una batuda a les oficines centrals d’LG Group. L'operació forma part d'una investigació per presumpta evasió d'impostos perpetrada per alguns membres de la família que controla el conglomerat tecnològic, segons informa Reuters.

La Fiscalia està investigant la presumpta evasió de fins a 9,2 milions de dòlars (7,7 milions d'euros). Una portaveu d’LG Group ha anunciat que les parts interessades en l'assumpte cooperaran amb la investigació duta a terme pels fiscals.

La Fiscalia sud-coreana investiga la presumpta evasió de 7,7 milions d'euros

La investigació estaria girant al voltant de la venda d'accions al mercat i el corresponent pagament d'impostos després de la transacció. Una operació que llança ombres sobre LG, el quart major conglomerat de Corea del Sud per actius.

El Govern liberal del país dirigit per Moon Jae-in s'ha compromès a millorar les estructures governamentals per assegurar la transparència de les institucions i el 'fair play'.

Un altre dels gegants tecnològics del país asiàtic va ser protagonista recentment. L'hereu de Samsung, J.Y. Lee, va ser alliberat de la presó al febrer després de ser condemnat per presumpte suborn. A hores d'ara, espera al judici que tindrà lloc a la Cort Suprema.

Noticias relacionadas

contador