• Cox Energy atendrà la venda d'electricitat acordada amb una potència instal·lada de 495 MWp a Espanya i altres 165 MWp a Portugal
  • Els projectes s'iniciaran la seva construcció al llarg d'aquest 2018 i entraran en operació fins al 2020, amb una inversió de 400 milions d'euros
eduard romeu audax energia
BOLSAMANIA

Audax Renovables puja un 3,5% en borsa, fins als 1,46 euros, després de signar amb Cox Energy el major contracte de compra d'energia a llarg termini, que cobreix un volum total de 660 MW de potència instal·lada, suficient per subministrar uns 1.300 GW/h any d'energia renovable, equivalent al consum de més de 390.000 llars.

  • 1,88€
  • -0,95%

El contracte estableix que Cox Energy atendrà la venda d'electricitat acordada amb una potència instal·lada de 495 MWp a Espanya i altres 165 MWp a Portugal, ha informat la companyia en un comunicat aquest dimarts.

Aquesta setmana, Eduard Romeu, director corporatiu, ha assenyalat a Bolsamanía que no havien rebut ofertes de compra i que la seva gran evolució en borsa es devia a un efecte comparatiu amb l'operació per la qual Endesa, a través de la seva divisió d'energies renovables Enel Green Power Espanya, va adquirir cinc parcs eòlics a Gestinver.

INVERSIÓ DE 400 MILIONS

Els projectes s'iniciaran la seva construcció al llarg d'aquest 2018 i entraran en operació progressivament fins a l'any 2020, amb una inversió total que superarà els 400 milions d'euros.

Audax ha destacat que els 660 MW d'aquest acord solar posicionen Espanya i Portugal com els països europeus amb més volum d'energia renovable venuda a través d'aquest tipus de contractes.

Grup Audax, que centra principalment les seves activitats en la comercialització d'energia elèctrica i gas, així com en la generació d'electricitat 100% renovable, ha rebut recentment autorització de la CNMC per unir el negoci de comercialització a Espanya amb la companyia cordovesa Unieléctrica, operació que en cas de fructificar el convertiria en el quart subministrador de pimes a nivell nacional.

La companyia està present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Països Baixos, França i Panamà, amb una cartera de més de 300.000 clients. Des del començament de l’any, Audax Renovables és l'empresa més rendible del Mercat Continu, amb pujades del 180%.

Noticias relacionadas

contador