ep banco sabadell
Banco SabadellEuropa Press

BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

La Fundació Ship2B i la Fundació Banc Sabadell han llançat la segona edició del programa d'innovació social B-Value perquè associacions i entitats socials professionalitzin la seva tasca i millorin la seva proposta de valor.

En un comunicat conjunt aquest dijous, han explicat que el programa seleccionarà 40 entitats i a principis del 2018 realitzaran tallers amb professionals, i passaran a una segona fase una desena d'aquestes entitats per rebre una formació més personalitzada.

"Millorar la professionalització i sostenibilitat de les entitats sense ànim de lucre és una de les millors formes d'impactar positivament en la societat", ha assegurat la cofundadora de Ship2B, Clara Navarro.

Per la seva banda, la directora adjunta de la Fundació Banc Sabadell, Sonia Mulero, ha destacat la necessitat d'"apostar per millorar els processos i formes de treballar d'aquest tipus d'entitats", així com donar-los visibilitat, explorar nous models de finançament i desenvolupar aliances amb empreses privades.

Les entitats finalistes presentaran els seus projectes en un 'Demo Day', que se celebrarà a l'octubre de l'any vinent, on optaran a ajudes econòmiques i a assessorament en estratègia i comunicació.

Totes les entitats interessades a participar al programa 'B-Value' podran enviar la seva candidatura fins al 17 de desembre.

contador