• El tipus fix al termini de 10 anys se situa a l’1,50%, a l’1,90% per a un període de 15 anys...
  • ... i al 2% en el termini de 20 anys; al 2,25% a 25 anys; i en un tipus d'interès del 2,35%, per al termini màxim de 30 anys
0cbhipoteca23

Bankinter realitza una rebaixa de 10 punts bàsics en el tipus d'interès fix de la hipoteca a 20 anys, que se situa al 2,00%; i de 5 punts bàsics en el tipus fix a 10 anys. Aquesta retallada seria la quarta baixada de preus que aplica el banc en aquesta modalitat d'hipoteques aquest any. No obstant això, pel que fa a la resta de terminis, l'entitat manté els preus que estaven vigents des del mes de setembre, quan es va realitzar una revisió a la baixa que, en aquesta ocasió, va afectar tots els terminis.

Aquesta rebaixa de l'entitat provoca que les hipoteques a tipus fix se situïn a l’1,50% al termini de 10 anys; a l’1,90% per a un període de 15 anys; al 2,00% en el termini de 20 anys; al 2,25% a 25 anys; i en un tipus d'interès del 2,35%, per al termini màxim de 30 anys. "Aquests preus situen l'oferta hipotecària de Bankinter entre les més competitives del mercat en aquesta modalitat, en un entorn en què cada vegada són més els clients que demanen aquest tipus de productes", indica l'entitat a través del seu comunicat.

Bankinter indica que per al comprador de l'habitatge, accedir a un finançament a tipus fix suposa l'avantatge que ha d'abonar un pagament que es manté estable durant tota la vida del préstec, independentment de l'evolució que tingui l'Euribor, que és una referència variable.

Aquests preus en les hipoteques a tipus fix de Bankinter estan condicionats a la contractació d'un paquet de productes: contractació de Compte Nòmina, Compte Professional o Compte No-Nòmina (compte remunerat amb una TAE del 5% el primer any i del 2% el segon any fins a un màxim de 5.000 € en el cas de nous clients), contractació d'una assegurança de vida pel 100% de l'import del préstec i una assegurança de llar. La contractació d'aquests productes bonificats té caràcter opcional per al client i la seva no contractació pot incrementar aquests tipus. La Hipoteca a tipus fix de Bankinter pot sol·licitar-se per persones físiques residents a Espanya, tant per a primer com per a segon habitatge.

Aquestes hipoteques compten amb una comissió d'obertura de l'1%, amb un mínim de 500 euros i una compensació de desistiment per amortització parcial, total i/o subrogatòria del 0,5% durant els cinc primers anys de vida i del 0,25% des d'ara, a més d'una compensació per risc de tipus d'interès del 0,75% que s'aplica únicament en el cas que la cancel·lació anticipada generi una pèrdua de capital per a l'entitat.

Bankinter recorda que, a mitjans de setembre, va ampliar a la modalitat de tipus fix i mixt la possibilitat de contractar la "hipoteca sense més" que inclou, per contracte i sense cap tipus de cost afegit, la dació en pagament. Això suposa que en cas d'impagament del deute, el titular de la hipoteca respondria únicament i exclusivament amb el bé pres com a garantia, que en aquest cas és la pròpia habitatge hipotecat. Per aquesta hipoteca poden optar persones físiques amb residència a Espanya amb ingressos mensuals superiors a 2.000 euros, i que el destí de fons sigui la compra d'habitatge habitual.

Noticias relacionadas

contador